La Vie werkte eerder met en voor de volgende organisaties:

 • A.A.I. Centrum De Klimop, Etten-Leur
 • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Deeltijdopleidingen Sociale Studies
 • Kwintes, Zeist
 • Buurtzorg Jong, Zaltbommel
 • HANDS, Amsterdam
 • Hogeschool Utrecht, Centrum voor Verpleegkunde studies en Master opleiding Physician Assistant
 • HAS Hogeschool, ‘s-Hertogenbosch
 • Avans Hogeschool, Academie voor Sociale Studies, ‘s-Hertogenbosch
 • Provinciehuis Noord-Brabant, ‘s-Hertogenbosch
 • Gemeente ‘s-Hertogenbosch
 • Dutch Innovation School, ‘s-Hertogenbosch
 • SMT Bouw & Vastgoed, Rosmalen
 • KPOA, Amersfoort

 

Ervaringen van klanten:

Ik wil je bedanken. Dat je zo snel tijd voor me had. Ik weet dat ik het wel allemaal zelf heb gedaan en nog veel zelf moet doen. Jij hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan het ordenen van chaos in mijn hoofd. Alle hulpmiddelen waren nuttig en zal ik zeker nog in gaan zetten in mijn leven. Bedankt!

Je luisterde heel goed naar mij, ik voelde me serieus genomen. Jouw oefeningen gaven mij veel rust. Daardoor kon ik leren loslaten, afstand nemen en in het hier en nu leven. Je hebt me ook een spiegel voorgehouden: hoe kan ik in bepaalde situaties anders/beter reageren, zodat ik er zelf minder last van heb.

Door jouw uitleg over hoogsensitiviteit ben ik mezelf beter gaan begrijpen. Ik snap nu waarom ik doe wat ik doe en voel wat ik voel. De oefeningen zorgden ervoor dat ik mijn energie beter bij me kon houden en minder snel ‘leeg liep’. Ik voel me steviger en meer bewust van mijn kwaliteiten als HSPer.

Ervaringen van supervisanten:

De sessies hebben mij inzichten gegeven om bepaalde keuzes te maken/te kijken naar mijn handelen. We kwamen tot een goede kern d.m.v. ‘minimale’ interventies en een betrokken en open houding. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Ik vond dat de supervisor rust uitstraalde. Goed naar mij luisterde en de juiste snaar wist te raken.

De supervisie gaf me inzicht en vertrouwen in mezelf. Een aanzet tot een stap in goede richting.

Ik heb Caroline ervaren als oprecht, eerlijk en invoelend. Ik ben zeer tevreden over de diepgang van de vragen die gesteld zijn, het op de juiste manier doorvragen en de casus die we hebben uitgewerkt m.b.v. een opstelling. Dit gaf mij inzicht in mijn allergieën en hoe ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Caroline is toegankelijk, vertrouwenwekkend, empathisch, rustig, goed voorbereid en professioneel. Door de voorbereiding die je vroeg kwamen we in een korte tijd tot de essentie.
Ik ben erg tevreden!

Volhouder, neemt geen genoegen met een simpel antwoord.

Ik heb de rol van Caroline als heel prettig ervaren. Caroline zorgde er voor dat er een ontspannen en laagdrempelige sfeer was tijdens supervisie. Ze was altijd geïnteresseerd in ons en kwam rustig over. Caroline wist de goede punten uit onze verhalen te halen, hier konden wij dan op voortborduren. Ik heb tijdens supervisie nooit het idee gehad dat Caroline zich ‘boven’ ons plaatste. Ik vond dit erg fijn, want op deze manier was de communicatie gelijkwaardig.

Het meest waardevolle aan de intervisiebegeleiding vond ik dat je ons met respect sturing en ruimte gaf. We kwamen tot inzichten die ons verder hielpen.
Werknemer gemeente ‘s-Hertogenbosch

Wat zeggen collega’s over Caroline:

Caroline is een warme en betrokken professional. Veelzijdig in haar kwaliteiten en als coach/counselor weet ze orde te scheppen in de chaos en mensen te inspireren hoe ze weer richting kunnen geven aan hun leven. Dit alles op een doortastende, humorvolle en warme wijze, zonder te oordelen!
Carolien van de Eijkel-Wessels, www.wesselscoaching-counseling.nl

In de rol van vakvrouw vind ik Caroline iemand die voortdurend op zoek is naar een goede balans in haar werken met studenten tussen begrip hebben voor/empathie en confronteren/stimuleren. Haar opleiding tot coach/counselor is duidelijk zichtbaar in haar manier van werken, die erg professioneel overkomt.
Wars van procedures, formats, protocollen en richtlijnen ging het Caroline altijd om de inhoud, om de mens achter de collega, achter de student, die altijd de moeite waard is om naar te luisteren, onbevooroordeeld.

Mariëtte van Erp, docent MWD, Avans Hogeschool

Caroline is een kei in het maken van contact waardoor anderen kunnen groeien.
Arne van der Voort, docent SPH, Avans Hogeschool

Je bent een natuurtalent om mensen te coachen en te begeleiden. Zoals jij de Familieopstellingen deed bij de opleiding, zo heb ik niet veel mensen gezien. Bravo!
Lucile Verest, Praktijk Heel Anders, www.praktijk-heelanders.nl