´ La Vie » Klanten & referenties
La Vie
supervisie, intervisie, coaching & counseling

La Vie werkte eerder met en voor de volgende organisaties:

 • A.A.I. Centrum De Klimop, Etten-Leur
 • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Deeltijdopleidingen Sociale Studies
 • Kwintes, Zeist
 • Buurtzorg Jong, Zaltbommel
 • HANDS, Amsterdam
 • Hogeschool Utrecht, Centrum voor Verpleegkunde studies en Master opleiding Physician Assistant
 • HAS Hogeschool, ‘s-Hertogenbosch
 • Avans Hogeschool, Academie voor Sociale Studies, ‘s-Hertogenbosch
 • Provinciehuis Noord-Brabant, ‘s-Hertogenbosch
 • Gemeente ‘s-Hertogenbosch
 • Dutch Innovation School, ‘s-Hertogenbosch
 • SMT Bouw & Vastgoed, Rosmalen
 • KPOA, Amersfoort

Ervaringen van klanten:

Ik wil je bedanken. Dat je zo snel tijd voor me had. Dat je zo snel mij hebt kunnen helpen. Ik weet dat ik het wel allemaal zelf heb gedaan en nog veel zelf moet doen. Jij hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan het ordenen van chaos in mijn hoofd. Alle hulpmiddelen waren nuttig en zal ik zeker nog in gaan zetten in mijn leven. Bedankt!

Je luisterde heel goed naar mij, ik voelde me serieus genomen. Jouw oefeningen gaven mij veel rust. Daardoor kon ik leren loslaten, afstand nemen en in het hier en nu leven. Je hebt me ook een spiegel voorgehouden: hoe kan ik in bepaalde situaties anders/beter reageren, zodat ik er zelf minder last van heb.

Door jouw uitleg over hoogsensitiviteit ben ik mezelf beter gaan begrijpen. Ik snap nu waarom ik doe wat ik doe en voel wat ik voel. De oefeningen zorgden ervoor dat ik mijn energie beter bij me kon houden en minder snel ‘leeg liep’. Ik voel me steviger en meer bewust van mijn kwaliteiten als HSPer.

Ervaringen van supervisanten:

Ik vind het fijn om samen te werken met een coach die ‘met beide benen op de grond’ spiritualiteit inbrengt. De rust waarmee je begeleidt, de vraagstelling vanuit gevoel vond ik prettig. Wat begon als een noodzakelijke actie voor de beroepsvereniging is een mooie bijdrage gebleken.
Angelique van den Donk, Inside Coaching & Counseling, www.insidecc.nl

De sessies hebben mij inzichten gegeven om bepaalde keuzes te maken/te kijken naar mijn handelen. We kwamen tot een goede kern d.m.v. ‘minimale’ interventies en een betrokken en open houding. Ik heb het als zeer prettig ervaren.
Anne-Marie de Koning

Ik ben heel tevreden over het contact met jou, Caroline. Ik vond het heel prettig dat je snel reageerde op mijn voicemailbericht en dat in het telefonische kennismakingsgesprek er tijd en aandacht was voor mijn inbreng en vragen. Zo ervaarde ik dat ook tijdens de sessies. Ik had snel een klik met je en vond jouw rust erg fijn. Je ‘pakte ook door’ waar nodig, terwijl je op gelijkwaardig niveau bleef met mij. 

Ik vond dat de supervisor rust uitstraalde. Goed naar mij luisterde en de juiste snaar wist te raken.

De supervisie gaf me inzicht en vertrouwen in mezelf. Een aanzet tot een stap in goede richting.

Ik heb Caroline ervaren als oprecht, eerlijk en invoelend. Ik ben zeer tevreden over de diepgang van de vragen die gesteld zijn, het op de juiste manier doorvragen en de casus die we hebben uitgewerkt m.b.v. een opstelling. Dit gaf mij inzicht in mijn allergieën en hoe ik mezelf kan blijven ontwikkelen.

Caroline is toegankelijk, vertrouwenwekkend, empathisch, rustig, goed voorbereid en professioneel. Door de voorbereiding die je vroeg kwamen we in een korte tijd tot de essentie.
Ik ben erg tevreden!

Caroline is een prettige supervisor. Ze zet jezelf aan het denken over je eigen functioneren. Je komt er vol goede moed vandaan.

Caroline gaat naar de essentie, zonder dat het zwaar wordt. Haar combinatie van serieus nemen en luchtigheid zijn een verademing.

Volhouder, neemt geen genoegen met een simpel antwoord.

Ik heb de rol van Caroline als heel prettig ervaren. Caroline zorgde er voor dat er een ontspannen en laagdrempelige sfeer was tijdens supervisie. Ze was altijd geïnteresseerd in ons en kwam rustig over. Caroline wist de goede punten uit onze verhalen te halen, hier konden wij dan op voortborduren. Ik heb tijdens supervisie nooit het idee gehad dat Caroline zich ‘boven’ ons plaatste. Ik vond dit erg fijn, want op deze manier was de communicatie gelijkwaardig. De aanwezigheid van Caroline vond ik bevorderend. Zij had vaak nèt een andere invalshoek dan wij zelf hadden. Dit leerde mij om anders naar de dingen te kijken.

Wat zeggen collega’s over Caroline:

Caroline is een warme en betrokken professional. Veelzijdig in haar kwaliteiten en als coach/counselor weet ze orde te scheppen in de chaos en mensen te inspireren hoe ze weer richting kunnen geven aan hun leven. Dit alles op een doortastende, humorvolle en warme wijze, zonder te oordelen!
Carolien van de Eijkel-Wessels, www.wesselscoaching-counseling.nl

In de rol van vakvrouw vind ik Caroline iemand die voortdurend op zoek is naar een goede balans in haar werken met studenten tussen begrip hebben voor/empathie en confronteren/stimuleren. Haar opleiding tot coach/counselor is duidelijk zichtbaar in haar manier van werken, die erg professioneel overkomt.
Wars van procedures, formats, protocollen en richtlijnen ging het Caroline altijd om de inhoud, om de mens achter de collega, achter de student, die altijd de moeite waard is om naar te luisteren, onbevooroordeeld.

Mariëtte van Erp, docent MWD, Avans Hogeschool

Caroline is een kei in het maken van contact waardoor anderen kunnen groeien.
Arne van der Voort, docent SPH, Avans Hogeschool

Het meest waardevolle aan de intervisiebegeleiding vond ik dat je ons met respect sturing en ruimte gaf. We kwamen tot inzichten die ons verder hielpen.
Werknemer gemeente ‘s-Hertogenbosch

Je bent een natuurtalent om mensen te coachen en te begeleiden. Zoals jij de Familieopstellingen deed bij de opleiding, zo heb ik niet veel mensen gezien. Bravo!
Lucile Verest, Praktijk Heel Anders, www.praktijk-heelanders.nl