´ La Vie » Over Caroline
La Vie
supervisie, intervisie, coaching & counseling

Caroline 2

Caroline foto 3

Caroline foto 1

 

 

 

 

Caroline Timmermans is een veelzijdige professional met een zeer brede ervaring in de gezondheidszorg, het welzijnswerk en onderwijs.

Na jaren werkzaam te zijn geweest met asielzoekers en vluchtelingen is Caroline meer de kant opgegaan van coaching, counseling en persoonlijke ontwikkeling. Eerst in de ambulante GGZ als preventiewerker, trainer en coach, daarna als docent en supervisor in het HBO onderwijs en tot slot als zelfstandig coach, counselor en trainer.

‘Een leven lang leren’ is zeker van toepassing op Caroline. Na diverse opleidingen in de Gezondheidszorg, rondde ze in 2011 de 4 jarige opleiding tot Master Coach/Counselor af bij De Baak en in 2017 de Supervisieopleiding aan de InHolland Academy. Daarnaast volgt ze regelmatig cursussen en bijscholingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie zie haar Curriculum Vitae.

Caroline’s grote passie is zingen op de bühne. Al sinds haar 15e jaar zingt ze in diverse koren en volgde ze bij verschillende docenten zangles. Sinds 2016 zingt ze bij Muchoss, een veelzijdige vrouwengroep uit Oss. De 11 jaar daarvoor zong ze in de door haar opgerichte Vocal Group Rhythm & Juice. Door te zingen vergeet ze alles. Zingen vanuit je hart en met heel je lijf: dat is de ultieme combinatie van ontspanning én in je kracht staan.

Caroline is wie zij is: open, eerlijk, betrokken, zich goed kunnen inleven in anderen en met een heldere kijk op de zaak. Humor is naast empathie een van haar belangrijkste instrumenten.