Van elkaar leren, vanuit een positieve benadering. Elkaars kwaliteiten zien, benoemen en inzetten om problemen aan te vliegen of om juist te creëren waar je met z’n allen voor staat. Dat is waarderende intervisie!

Intervisie begeleiding
Wil je als team intervisie starten, dan is het volgen van een korte in-company training een goede optie. Door aan de slag te gaan met verschillende intervisiemethoden, ontdekt elk team wat bij haar past. Denk hierbij aan de incidentmethode, de roddelmethode of waarderende intervisie.

Zijn jullie als team al met intervisie bezig en willen jullie een onafhankelijke begeleider, dan kan dat ook. Met elkaar spreken we af waar de wensen en mogelijkheden liggen.

Ook ben ik als externe intervisiebegeleider beschikbaar voor opleidingen waarbinnen intervisie onderdeel van het curriculum vormt.

Waarderende Intervisie
Door met elkaar te kijken vanuit een waarderende bril gaan professionals ‘vliegen’. Ze zien ineens wat ze al aan kwaliteiten in zich hebben. De blik wordt verruimd. De mogelijkheden worden zichtbaar. Het werk wordt (nóg) leuker.

Neem vrijblijvend contact met me op.