´ La Vie » Coaching & counseling voor professionals
La Vie
supervisie, intervisie, coaching & counseling

Sterk in het werk!

Een coachingstraject richt zich met name op jou en je werksituatie. Hoe functioneer jij in je werk en wat zou je hierin willen veranderen?

  • Ervaar je regelmatig problemen op je werk, bijvoorbeeld in relatie met collega’s of je leidinggevende?
  • Voel je je wel eens overweldigd of overprikkeld?
  • Overkomen de dingen jou te vaak naar je zin?
  • Slaap je slecht of lig je wakker van je werk?
  • Of ben je regelmatig ziek?

Wanneer je een of meerdere van bovenstaande thema’s herkent of een andere persoonlijke vraag hebt die je verder wilt onderzoeken, is een individueel coachtraject op maat een goede optie.
Tijdens het intakegesprek zullen we samen kijken wat er nodig is en waar jouw behoeften liggen. Indien jouw werkgever betaalt, zullen we daarnaast een gesprek met z’n drieën voeren, om elkaars wensen goed op elkaar af te stemmen.

Afhankelijk van je vraag en behoeften zijn er meerdere manieren van werken. Zo is wandelcoaching een mogelijkheid. Dit brengt je niet alleen letterlijk maar vaak ook figuurlijk meer in beweging.
Daarnaast put ik ervaring uit diverse methodieken, waaronder lichaamsgericht werken, Rots & Water, Mindfulness, Cognitieve gedragstherapie en Systemisch werk.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Zo kun je eerst onderzoeken of mijn werkwijze bij jou aansluit.

Reacties van klanten:

Je luisterde heel goed naar mij, ik voelde me serieus genomen. Jouw oefeningen gaven mij veel rust. Daardoor kon ik leren loslaten, afstand nemen en in het hier en nu leven. Je hebt me ook een spiegel voorgehouden: hoe kan ik in bepaalde situaties anders/beter reageren, zodat ik er zelf minder last van heb.

Door jouw uitleg over hoogsensitiviteit ben ik mezelf beter gaan begrijpen. Ik snap nu waarom ik doe wat ik doe en voel wat ik voel. De oefeningen zorgden ervoor dat ik mijn energie beter bij me kon houden en minder snel ‘leeg liep’. Ik voel me steviger en meer bewust van mijn kwaliteiten als HSPer.