mei ’15
Goed nieuws!
Sinds kort ben ik geregistreerd bij de RBCZ en mag ik mij Registertherapeut BCZ® noemen. Deze registratie maakt het mogelijk dat meer mensen via hun ziektekostenverzekering een vergoeding kunnen krijgen voor counseling.

maart ’15
Vanaf 1 april ben ik voortaan elke vrijdag aanwezig in Medisch Centrum Achter de linden in Sint-Michielsgestel.
Ook zijn er nieuwe workshops gepland over Hooggevoeligheid in relatie tot gezondheid en ziekte.
Voor meer informatie zie workshops en agenda.

november ’14
Medisch Centrum achter de linden
Vanaf 1 december 2014 ben ik op dinsdagen aanwezig in Medisch Centrum achter de linden, Schijndelseweg 15 in Sint-Michielsgestel.
Ik maak gebruik van een praktijkruimte op de 2e etage. Loop gerust eens binnen als je vragen hebt.

IMG_20141209_152925

 

 

 

 

 

november ’14
Herken de druppel!
www.campagne.arboineuropa.nl
Ken je deze campagne al? www.campagne.arboineuropa.nl

We spreken van werkdruk wanneer de eisen die het werk stelt aan een medewerker niet in balans zijn met en de mogelijkheden die een medewerker heeft om het werk goed uit te voeren (TNO, 2012). Een disbalans is altijd negatief. Het betekent dat het werk niet af komt, of dat de kwaliteit niet in orde is. Daar hebben zowel werkgevers als werknemers last van. Bovendien kan werkdruk, als het te lang aanhoudt, uitmonden in werkstress, met mogelijk uitval en verzuim als gevolg.

Coaching & counseling kan helpen bij het beter leren omgaan met werkstress en je eigen balans herstellen. Het kan verdere uitval door ziekte helpen voorkomen. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.


oktober ’14

Vanaf 1 oktober heet mijn praktijk La Vie coaching & counseling. Een naam die al langer in mij rond borrelde. La Vie gaat over het leven in al zijn facetten. Met ups en downs, met de lichte vrolijke kant en de schaduwzijde. La Vie is én én. Het symboliseert voor mij hoop, acceptatie en levensenergie. In counseling gaat het onder andere om het hervinden van deze energiebronnen.

La Vie alleen de naam

Ook is mijn nieuwe folder uit. Hier kun je een kijkje nemen.
Folder La Vie coaching & counseling